14. oktober 2019

Folketingsvalget 2011 er udskrevet!

Idag kl. 11.00 bekendgjorde statsminister Lars Løkke Rasmussen, at danskere skal til stemmeurnerne d. 15 september 2011.
Her på Samfundsviden.dk vil vi holde dig opdateret om hvordan valget udvikler sig. Vi har oprettet en særskilt sektion her på siden, hvor vi (så vidt muligt) vil skrive daglige indlæg om alt fra mediernes påvirkning på politikken til politikernes forsøg på at fange vælgernes opmærksom.

Vi håber du synes om vores tiltag,

Venlig hilsen
Karsten Sommer

Disclaimer: For en god ordens skyld vil jeg nævne, at jeg er medlem af et politisk parti, men vil så vidt muligt forsøge at anskue udvikling så neutralt og objektivt som overhovedet muligt.

Karsten Sommer

Uddannet bachelor i Politik & Administration ved Aalborg Universitet, og har desuden taget kurser i politisk kommunikation og ledelse. Er desuden uddannet IT-Administator og har sideløbende studierne drevet et mindre IT-virksomhed siden 2001-

More Posts - Website


Comments

  1. Hvor er det bare dejligt med en side, der åbner op for debat på en ordentlig og neutral måde. Det er på tide med et folketingsvalg, og jeg synes personligt, det er vigtigt at vi som vælgere netop er kritiske overfor mediernes indvirkning på valgdebatten. Vi skal være kritiske og følge vores egen personlige overbevisning.
    Ser frem til mere 🙂

Speak Your Mind