14. oktober 2019

Valgløfter og andre strategiske udmeldinger…

Under en valgkamp kommer kandidaterne med en mængde valgløfter, som de (forhåbentlig) gennemfører såfremt de bliver valgt – og kommer i regeringen. Samtidig ses der flere strategiske udmeldinger fra politikere og partier, som kan have forskellige mål – men ofte er hensigten at fange mediernes (og dermed) vælgernes opmærksomhed.

Et eksempel herpå, ses den nye udmelding fra De Radikale og Konservative, der har meldt ud at de på en række områder “binder” sig til hinanden, uanset hvilken blok der går hen og vinder regeringsmagten. En spændende udmelding, der udover at sætte begge partier (som i forvejen har svært ved at brænde igennem i forhold til V & S) i fokus, også er med til at adskille sig fra det udskældte støtteparti – Dansk Folkeparti. Flere partier på venstrefløjen har netop markedsført at ..” en stemme på K (Red: Kons.), er en stemme på Pia K..”. Der er ingen tvivl om, at Dansk Folkeparti med omkring 12% af stemmerne, har haft en markant rolle i dansk politik, men samtidig har de også en stor modstand fra store dele af befolkningen (primært pga. af deres holdning til udlændige m.m).

Læs mere: DR Online, Information.

Karsten Sommer

Uddannet bachelor i Politik & Administration ved Aalborg Universitet, og har desuden taget kurser i politisk kommunikation og ledelse. Er desuden uddannet IT-Administator og har sideløbende studierne drevet et mindre IT-virksomhed siden 2001-

More Posts - Website


Speak Your Mind