25. juni 2018

Valgløfter og andre strategiske udmeldinger…

Under en valgkamp kommer kandidaterne med en mængde valgløfter, som de (forhåbentlig) gennemfører såfremt de bliver valgt – og kommer i regeringen. Samtidig ses der flere strategiske udmeldinger fra politikere og partier, som kan have forskellige mål – men ofte er hensigten at fange mediernes (og dermed) vælgernes opmærksomhed.

Et eksempel herpå, ses den nye udmelding fra De Radikale og Konservative, der har meldt ud at de på en række områder “binder” sig til hinanden, uanset hvilken blok der går hen og vinder regeringsmagten. En spændende udmelding, der udover at sætte begge partier (som i forvejen har svært ved at brænde igennem i forhold til V & S) i fokus, også er med til at adskille sig fra det udskældte støtteparti – Dansk Folkeparti. Flere partier på venstrefløjen har netop markedsført at ..” en stemme på K (Red: Kons.), er en stemme på Pia K..”. Der er ingen tvivl om, at Dansk Folkeparti med omkring 12% af stemmerne, har haft en markant rolle i dansk politik, men samtidig har de også en stor modstand fra store dele af befolkningen (primært pga. af deres holdning til udlændige m.m).

Læs mere: DR Online, Information.

Comments

  1. Natalia Hansen says:

    Vil sige tak for dine super overskuelige, forståelige og beskrivende definitioner på Ontologi, epistomologi og metodologi. Jeg er begyndt at læse en pædagogisk diplom uddannelse og uden din webartikkel ville jeg stadigvæk sejlet rundt i de upræcise definitioner af de ovennævnte begreber. Så 1000 tak.

Speak Your Mind